El govern municipal confia en posar en marxa el Museu Casteller de Catalunya en algun moment del 2022. Així ho ha dit l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, qui assegura que amb l’actual context de pandèmia de la Covid-19 no els interessa obrir-lo amb restriccions d’aforament.

PUBLICITAT

En la roda de premsa de presentació del pressupost municipal del passat 27 de desembre, Farré afirmava que quan la situació sanitària s’estabilitizi la intenció es treure la licitació pública per trobar una empresa que n’assumeixi la gestió indirecta.

Recordem que la gestió integral del Museu Casteller quedava deserta l’estiu del 2019 atès que no s’havia presentat cap oferta durant el període de licitació. En aquell moment, l’externalització del servei tenia una durada de 10 anys per un valor de 7 milions d’euros.

L’endarreriment de la inauguració de l’equipament segueix generant dubtes entre els partits de l’oposició i més quan, des de fa temps, l’equip de govern va anunciar que el Museu Casteller estaria en funcionament l’estiu del 2019.

PUBLICITAT