L’empresa italiana Mariano Light ha iniciat els treballs aquest dilluns de la instal·lació de les lluminàries de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 de la zona del centre històric (plaça del Pati, carrer de la Cort i plaça del Blat). En aquests tres punts, s’hi podran contemplar les ornamentacions lumíniques patrimonials recuperades l’any 2011.

PUBLICITAT

Quan falten 25 dies per l’inici de les Decennals, Valls es vol il·luminar amb un total de 750.000 llums. Durant el mes de desembre, s’ha anat muntant una grandiosa estructura, de 25 metres d’alçada, enmig del passeig President Tarradellas, a la zona del Fornàs. En aquest punt es farà  “Omega”, l’espectacle de lluminàries musicals, una de les grans novetats de les festes.

Les Decennals són conegudes com les festes de la llum i les ornamentacions lumíniques. L’encesa de la il·luminació, programada per divendres 28 de gener, és un del moments més especials de la celebració. Fins al moment, només s’ha pogut veure, per uns instants, bona part de l’estructura encesa en unes proves de llum.

PUBLICITAT