Com és habitual, l’Home dels Nassos ha estat el protagonista de l’últim dia de l’any.  Aquest personatge emblemàtic es passejava  divendres 31 de desembre, a partir de les dotze del migdia, pels carrers i places de Valls.

PUBLICITAT

La cercavila, que compta amb l’organització de la Colla Gegantera La Pessigolla, començava a la plaça del Blat. Seguidament, continuava pel carrer de la Cort, el Pati, passant també pel passeig de l’Estació, la Font de la Manxa i el tomb de Muralles. En acabar, la comitiva tornava a la plaça del Blat, indret on l’Home dels Nassos va saludar els nens i les nenes des del balcó de l’Ajuntament.

Per commemorar el desè aniversari de la desfilada de l’Home dels Nassos a Valls, la xaranga tarragonina Guirigalls acompanyava el carruatge en tot moment, interpretant cançons de temàtica nadalenca. A més, en la present edició s’han tornat a llençar caramels, fet que no va ser possible l’any passat per culpa de la normativa Covid-19.

D’altra banda, diumenge 2 de gener, a les dotze del migdia,  el Fumera sortia en cercavila des de la plaça de l’Estació per recórrer diversos racons de la ciutat. L’ésser misteriós amb set ulls al cap, quatre a davant i tres darrera; i quatre orelles, dos a cada banda, que ho veu tot, tot ho escolta i tot ho xerra, tornarà sortir dimecres 5 de gener, vigília de Reis, al migdia, per vigilar que tots els nens i les nenes es portin bé.

PUBLICITAT