Aquest diumenge 2 de gener, s’ha donat el tret de sortida a la tercera edició de la Fàbrica de les Il·lusions a la sala d’actes de la Cooperativa Agrícola de Valls. L’activitat, organitzada un any més pel Centre Cívic, es mantindrà oberta fins el 4 de gener, en horari de matí i tarda. Totes les entrades disponibles pels tres dies estan exhaurides.

PUBLICITAT

A diferència de l’any passat, la Fàbrica de les Il·lusions,  adaptada la normativa Covid-19, recupera la presència dels secretaris i secretàries de Ses Majestats els Reis d’Orient, els quals recullen les cartes dels infants i preparen els regals per la matinada del 5 de gener . A més, l’espectacle familiar torna a omplir de llum, música, colors i molta màgia. La regidora d’Acció Cívica i Joventut, Laia Castells, destaca les novetats de la present edició.

La canalla és la protagonista de la Fàbrica de les Il·lusions. Tot i això, els menors no poden entrar sols i només poden anar acompanyats d’una persona adulta amb un màxim de 3 infants.

PUBLICITAT