La reconeguda soprano navarresa María Bayo serà l’encarregada d’aixecar el teló del Centre Cultural Municipal per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.  Serà el proper divendres 28 de gener amb l’espectacle “Divina Cleòpatra”. L’argument gira al voltant d’un viatge alhora musical i teatral per conèixer l’última reina de l’imperi egipci amb un repertori que comença amb la  Cleòpatra de Handel, per després endinsar-se per terrenys més exòtics, sota l’inusual acompanyament de l’acordió, sense renunciar als oripells del Hollywood clàssic.

PUBLICITAT

Amb aquest muntatge, i sota la direcció escènica de Marc Rosich i la direcció musical de Dani Espasa, Bayo tractarà de mostrar les mil facetes del personatge de Cleòpatra, posant-se en la seva pell amb cites que van de Shakespeare a Bernand Shaw.

Així doncs, la cantant acaba barrejant els seus punts de vista sobre el polèmic personatge amb la seva pròpia experiència vital, com a dona forta que s’ha fet a si mateixa i que ha arribat molt lluny. Tot i això, per aquesta mateixa raó ho ha hagut de pagar car.

Les Decennals vallenques seran l’ocasió per veure per primera vegada “Divina Cleòpatra” en una població de la demarcació de Tarragona.

PUBLICITAT