Aquest dimarts 4 de gener, l’Emissari Reial i la seva comitiva han arribat a Valls per recollir les cartes de tots els nens i les nenes, amb els seus desitjos per Ses Majestats els Reis d’Orient. L’emplaçament d’enguany són els Arcs del Celler de Paborde. L’horari de recollida és de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

PUBLICITAT

La comitiva dels camells i patges de l’Emissari Reial, vinguda de l’Orient llunyà amb els seus curiosos dromedaris i els sons orientals dels Boixets, durant la jornada també recorreran en cercavila els carrers del centre històric, a l’entorn dels Arcs del Celler de Paborde, a les dotze del migdia, dos quarts de sis de la tarda i les set del vespre.

El 5 de gener, vigília de Reis, l’exterior de la Sala Kursaal acollirà el Campament Reial, el qual restarà obert entre les onze del matí i les dues del migdia i de dos quarts de quatre a dos quarts de sis de la tarda. Al migdia, a l’Ajuntament, Ses Majestats els Reis d’Orient seran rebuts per l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré.

A la tarda, a dos quarts de set, tindrà lloc la Cavalcada de Reis, que seguirà la normativa Covid-19. Al llarg del recorregut, els Reis adoraran el Nen Jesús a la parròquia de Sant Joan i rebran les claus de la ciutat a la plaça del Pati.

PUBLICITAT