Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 posaran a la venda aquest divendres 7 de gener, a partir de les 10 del matí, les entrades per al conjunt d’activitats familiars.

PUBLICITAT

En aquest paquet, hi entren els tallers i atraccions a l’entorn de la plaça del Quarter, emmarcades en la desena edició de la FiraCastells que se celebrarà entre el 28 i el 30 de gener. També hi haurà disponibles entrades per als espectacles i tallers als centres educatius de la ciutat i la Circoteca, previstos pels dies 31 de gener, 1, 3 i 4 de febrer; i la pista de patinatge, que s’obrirà els deu dies de les Festes.

D’altra banda, es posaran a la venda les entrades de l’espectacle del lliurament del Premi Decàlia, previst pel 28 de gener, i la interpretació del monòleg casteller Àlex Pereira, del dia 29 de gener. Tots els aforaments en aquests espais són del 70% seguint les indicacions de la Generalitat.

Els canals de venda són de forma telemàtica a Codetickets Decennals Valls les 24 hores del dia, i presencial a les taquilles del Teatre Principal, en horari de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre, tots els dies de la setmana excepte els diumenges. Durant les Decennals l’horari també inclourà els diumenges i festius.

PUBLICITAT