Amb la finalitat d’estimular la millor presentació, ornament i atractiu dels establiments comercials vallencs, durant les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1, que tindran lloc entre el 28 de gener i el 6 de febrer, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i Comerç de Valls convoquen la Mostra d’Aparadors de la Candela 2021+1.

PUBLICITAT

Podran participar a la mostra tots els establiments comercials i de serveis, legalment establerts a la ciutat de Valls. Per prendre-hi part s’hauran d’arranjar i decorar els aparadors dels establiments de forma que obtinguin el millor efecte, disposició, atractiu i bon gust publicitari vistos des de l’exterior, dins de l’ambient característic de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela i la pròpia activitat mercantil o de serveis, tenint en compte l’impacte comercial; la qualitat artística; l’originalitat; la qualitat artesanal; el missatge; i l’adequació a l’entorn.

Els aparadors participants hauran d’estar enllestits el divendres 21 de gener i fins diumenge 6 de febrer. Hauran d’estar visibles des de l’exterior durant l’horari comercial i il·luminats fins a les 11 de la nit.

Les inscripcions són gratuïtes i hauran de formalitzar-se a les Oficines de la Cambra de Comerç, fins el dimecres 14 de gener. Els establiments comercials participants a la Mostra d’Aparadors de les Festes Decennals 2021+1 rebran un distintiu “d’Establiment Participant” per exhibir els aparadors durant els deu dies de la celebració.

PUBLICITAT