Poca activitat esportiva pels clubs esportius de casa nostra. En el segon cap de setmana de l’any, s’ha disputat la dotzena jornada del grup 3 de 1a Catalana de futbol, però a la Unió Esportiva Valls li ha tocat descansar.

PUBLICITAT

Els blanc-i-vermells comencen el 2022 en sisena posició de la taula classificatòria amb 15 punts, a 8 de l’ascens i 2 del descens. Aquest diumenge, a un quart d’una del migdia, els vallencs reben el Vista Alegre, antepenúltim classificat. El seu tècnic, Manel Cazorla, espera sumar els tres punts i acabar amb el problema del gol.

Tot i no tenir competició oficial, la UE Valls ha seguit amb els entrenaments durant les vacances de Nadal i ha disputat dos partits amistosos davant l’Atlètic de Valls i el Reddis, els quals ha guanyat.

En bàsquet, la lliga EBA pel Club Bàsquet Valls no es reprèn fins aquest aquest cap de setmana. El conjunt de la capital de l’Alt Camp començarà la segona volta a la pista del Barberà. Després de la derrota, a casa, en l’últim partit de l’any contra el Salou, el tècnic, Oriol Pozo, pronostica una segona part de la fase regular molt igualada.

Actualment, el grup C-1 de la lliga EBA està liderat per l’Olivar amb 9 victòries i 2 derrotes. El CB Valls és el segon classificat amb 8 victòries i 3 derrotes.

PUBLICITAT