Els Minyons de Terrassa han decidit ajornar l’inici de l’activitat castellera i, si la situació sanitària no millora substancialment, no assistiran a la trobada castellera de Valls del proper 30 de Gener. La colla hoha expressat en un comunicat en què, degut a la situació sanitària actual, no creuen que hi hagi plenes garanties de poder celebrar la trobada castellera pels castellers, la ciutadania i no tensionar els serveis sanitaris.

PUBLICITAT

De fet, en el comunicat han explicat que “aquesta, ha estat una decisió molt dificil de prendre. La trobada castellera de les Festes de la Candela de Valls, al costat de totes les colles, és una de les actuacons més esperades per la Colla.”

Finalment, la colla castellera ha volgut aprofitar per “desitjar a tota la ciutadania de Valls, i en particular a les dues colles vallenques unes molt bones festes de les Decennals i esperem retrobar-no ben aviat juntament amb tot el món casteller.” De fet, a la 13:30h, s’espera una roda de premsa per parlar del protocol de Salut per la trobada castellera per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

PUBLICITAT