La Unió Esportiva Valls disputarà aquest diumenge 16 de gener la jornada 13 del grup 3 de 1a Catalana contra el Vista Alegre, antepenúltim classificat. Com a novetat, l’enfrontament, que tindrà lloc a l’estadi del Vilar, es jugarà a un quart d’una del migdia. La modificació de l’horari es fa amb l’objectiu que hi hagi més il·luminació al camp, donat que l’actual esdevé deficitària.

PUBLICITAT

Seguint les indicacions de la Generalitat per frenar la variant d’òmicron de la Covid-19, l’aforament per aquest partit serà del 75%. També s’obligarà a tothom a portar mascareta.

En el capítol d’altes del mercat d’hivern, el club anunciava aquest dimarts el retorn de Cesc Martínez. Després d’haver jugat uns mesos amb la Pobla de Mafumet, el migcampista de l’Espluga de Francolí enceta la segona etapa a la plantilla blanc-i-vermella, on ja va jugar-hi entre les temporades 2017-218 i la 2020-2021.

Quant a baixes, la setmana passada es confirmava que el central, Aleix Requena, jugarà cedit a l’Atlètic de Valls fins a final de temporada amb la voluntat de donar-li més minuts. S’espera que el jugador vallenc, fitxat aquest mateix curs provinent de l’Escola de Futbol, torni a entrenar amb la UE Valls a partir de l’estiu que ve.

PUBLICITAT