TAC-12, la televisió pública del Camp de Tarragona, es bolcarà en les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 amb un desplegament tècnic i humà sense precedents i un canal propi a Youtube dedicat exclusivament a les Decennals.

PUBLICITAT

Així, durant els 10 dies de celebracions a Valls, la televisió oficial de les Decennals efectuarà un ampli seguiment informatiu, amb una programació especial per seguir el dia a dia de la celebració vallenca. El director de TAC-12, Xavier Abelló, afirma que l’aposta del canal és major que en l’edició del 2011.

D’aquesta manera, entre el 28 de gener i el 6 de febrer, els principals programes i informatius de la cada tindran la mirada posada en les Decennals. També s’oferiran en un total de 8 retransmissions.

A més, TAC-12 estrenarà Tot Decennals TV, el primer canal de Youtube dedicat exclusivament a les festes grosses vallenques. La nova plataforma, des d’on es podran seguir també en directe totes les retransmissions, inclourà tots els continguts audiovisuals de les Decennals amb notícies i totes les peces informatives relacionades amb la celebració.

A la vegada, el nou espai estarà obert a la participació de la ciutadania, per tal que tots els que ho vulguin puguin enviar-hi les imatges i vídeos que hagin enregistrat durant les festes i enriquir així i fer més participatiu el record audiovisual de les Decennals.

PUBLICITAT