El proper divendres 28 de gener, el Teatre Principal de Valls acollirà el tradicional pregó de les Festes Decennals de la Mare de la Candela 2021+1, un dels actes rituals més significatius i que la marca la jornada en què s’anuncia l’inici de la celebració. L’internacional director d’orquestra, Marc Moncusí, serà l’encarregat d’inaugurar oficialment la festa donant pas a la celebració col·lectiva. L’acte intercal·lara la lectura del pregó per part del músic amb diferents apartats artístics que ompliran l’escena de l’històric coliseu estrenat a les Decennals 1851.

PUBLICITAT

Deu dies abans del pregó, Ràdio Ciutat de Valls ha pogut entrevistar Moncusí, qui assumeix el repte amb gratitud i responsabilitat conscient de la tasca significativa tasca que les Decennals desenvolupen a favor de la cultura, l’art i la societat.

PUBLICITAT