La Congregació Mariana Valls ha anunciat que participarà el proper dimecres 2 de febrer en la solemne Processó Votiva de la Mare de Déu de la Candela, acompanyant la imatge pels carrers de la ciutat.

PUBLICITAT

L’entitat hi prendrà part amb la bandera de la Congregació que uneix a tantes generacions de congregats i que han estat presents en les diferents edicions de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela.

Hi estan convidats tots els congregants, antics membres del Grup de Teatre de la Congregació Mariana, membres de seccions, familiars i simpatitzants. Tots ells estan convocats el dia de la Candela, a les sis de la tarda, a l’Església Arxiprestal de Sant Joan, indret d’on arrencarà la processó.

Per a qualsevol observació, la Congregació Mariana ha posat a disposició el número de telèfon 649 49 86 31.

PUBLICITAT