Aquest diumenge es celebra la Festa de la Calçotada amb pocs canvis respecte anys anteriors. Enguany, torna la 40ena edició amb la il·lusió de tornar a reprendre la normalitat poc a poc, després que l’any passat fos en format virtual i es suspenés les calçotades pels comensals. Aquesta vegada però, conserva hi ha certs canvis respecte la pandèmia, i s’ha limitat al nombre de participants a 20 persones.

PUBLICITAT

La Festa de la Calçotada té com a gran atractiu el concurs de menjar calçots com a un dels actes principals que tornen per aquest 2021. Josep Maria Rovira, el president de la Cambra de Comerç de Valls ha destacat que la ciutat de Valls vol “fer pinya” per fer la Gran Festa de la Calçotada.

A més, sobre la campanya de la producció de calçots, el president de la IGP Calçot de Valls, Dalmasi Clofent, ha explicat que la producció d’enguany es troba en un creixement “il·lusionant” i que es podria arribar als 20 milions que estaven previstos des de l’inici de temporada.

Així doncs, aquest diumenge ja és tot a punt per donar el tret de sortida a la tradicional Gran Festa de la Calçotada de Valls. Amb tot, s’espera menys públic per evitar massificacions provocades per la COVID-19 i es repartiran la meitat de lots de degustacions amb 12 calçots, salsa, aigua, cava i postres.

A la plaça de l’Oli es faran també les demostracions de coure calçots a la graella. Finalment, els restaurants de la comarca de l’Alt Camp creuen que poden tenir una molt bona oucpació

PUBLICITAT