La plaça del Blat ha estat l’escenari aquest dimecres de la roda de premsa de presentació de la Ruta de Tapes de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1, organitzada per l’Associació d’Empresaris i Hosteleria de Valls-Alt Camp, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i el patrocini d’Estrella Damm i Raventós Codorniu. Les tapes, que es podran degustar entre el 28 de gener i el 6 de febrer, inclouran una cervesa, una copa de vi o una copa de cava.

PUBLICITAT

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris, destaca que iniciatives gastronòmiques com aquesta dinamitzen la restauració en uns moments difícils per culpa de la Covid-19.

El president de l’Associació de Restauradors de Valls-Alt Camp, Joan Mira, espera que la Ruta de Tapes sigui igual d’exitosa que en les Decennals de l’any 2011.

El xef vallenc amb Estrella Michelin, Pep Moreno, és l’ambaixador de la Ruta. Dels 18 establiments participants, Moreno destaca la varietat i l’originalitat que hi posa cada restaurador.

Els restaurants participants a la Ruta de Tapes de les Decennals 2021+1 són Organolèptics, Ecliss, Planeta Kasteller, Cítric Bar Restaurant, Bar Restaurant Luga, La Pèrgola Cafeteria, Floristeria Cafeteria Moments, Tropicana, Julià Mallol Restaurant, Restaurant Ca l’Àngel 9K de Valls, Cafeteria Clàssic Avenir, Portal 22, La Licorera, Rústic Bar Restaurant, Néctar de Valls i Bar La Cantonada.

Les tapes participants es podran consultar a la pàgina web de l’Associació d’Empresaris i Hosteleria.

PUBLICITAT