L’autor reusenc Antoni Nomen ha sigut el guanyador del Premi Decàlia de poesia de les Festes Decennals 2021+1 amb la seva obra “Si això ha de durar”. El recull de poesies a sigut l’escollit d’entre 101 originals que es van presentar en la convocatòria dels premis per les Festes de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

PUBLICITAT

Ho ha fet, un jurat format per escriptors del caliu com Maria Dasca, Magí Sunyer o Cèlia Sánchez, entre altres i el recull de poesia que ha editat Cossetània Edicions. Uns premis de poesia que mantenen viva la tradició literària de les Festes Decennals des de l’any 1881 de forma ininterrumpuda. Escoltem Teresa Guasch, de la Comissió Literària dels premis Decàlia de poesia. 

L’obra “si això ha de durar” es descriu com un poemari inspirat en diverses realitats com la insostenibilitat ambiental i la segregació estigmatitzadora que ha fet pelès la pandèmia de la COVID-19. Per aquest premi es celebraran dos actes.

En primer lloc, es farà la nit del Decàlia el 28 de gener, en un acte pensat per a tots els públics en què es combini música, poesia i imatge. L’endemà ja serà quan es faci la presentació a la bibliteca Carles Cardó de Valls per part de l’autor Antoni Nomen i on també hi serà l’escriptor i membre del jurat Magí Sunyer.

PUBLICITAT