El final de la primera volta del grup 3 de 1a Catalana es disputa aquest cap de setmana. Coincidint amb el primer cap de setmana de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1, l’estadi del Vilar acull diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, el partit entre la Unió Esportiva Valls i el Catllar, els dos representats de la demarcació de Tarragona d’aquesta categoria.

PUBLICITAT

Després de la derrota amb el Borges, els vallencs volen recuperar l’autoestima i sumar els 3 punts per mantenir-se en la zona tranquil·la de la classificació. Actualment, l’equip blanc-i-vermell, ocupa el sisè lloc de la taula. Escoltem el seu tècnic, Manel Cazorla.

Pel que fa el Catllar, ocupa posicions de descens i acumula dues derrotes consecutives. A les seves files, hi ha exjugadors de la plantilla vallenca: Óscar Pérez, Jordi Prades i Gonzo. Precisament, el seu tècnic, Àlex González, parla d’aquests tres futbolistes.

El matx entre vallencs i catllarencs tindrà entrada lliure aprofitant el clima festiu amb motiu de les Decennals. El vicepresident de la UE Valls, Josep Lluís Garcia, espera que amb aquesta iniciativa puguin ampliar la massa social.

Els que no puguin assistir al camp, podran seguir la transmissió de la UE Valls- El Catllar en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT