Exif_JPEG_PICTURE

Darrer dia dels actes previs de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. El matí d’aquest dijous 27 de gener estarà dedicat als més petits amb la presentació dels nous dotze nans de les escoles vallenques seran els grans protagonistes de la jornada. L’acte, al pavelló Xavi Tondo-ALECOSA tindrà tres passis (nou del matí, dos quarts de dotze del matí i dos quarts de quatre de la tarda) i comptarà amb l’espectacle Circ Xic amb Teatre de Funàmbuls.

Exif_JPEG_PICTURE
PUBLICITAT

Més tard, a les dos quarts de dotze del matí, s’estrenaran els nous domassos per als balcons de la façana de l’Ajuntament, col·locats per les Candeles de Valls. Inspirant-se en els antics dissenys modernistes que havia lluït la Casa de la Ciutat i en les aromes candeleres, han estat confeccionats pel prestigiós equip integrat per l’atrezzista i escenògraf Amadeu Ferré i Mas i per Rosó Carreras i Andreu.

A les dotze del migdia es farà un brindis amb el cava Adernats de Vinícola de Nulles, commemoratiu de les Decennals. El centenari celler modernista, obra de l’arquitecte i vallenc il·lustre Cèsar Martinell i Brunet, ha editat el cava amb la imatge gràfica de les Decennals 2021 +1.

A la tarda-vespre, a par dos quarts de set, a la façanes de la Biblioteca Carles Cardó i placeta Pilar Prim; sala d’actes de l’AAEET; i la Capella del Roser es farà una ruta per les exposicions de Fort, col·leccionisme i del Grup d’Artistes Vallencs.

El convent del Carme, a un quart de nou del vespre, acollirà la presentació del llibre “L’última frontera”. Els 3de9 sense folre de Santa Úrsula: una gesta llegendària, de Jordi Andreu, així com del volum 7 de l’Enciclopèdia Castellera, dirigit per Xavier Brotons.

PUBLICITAT