Derbi de necessitats entre el Club Bàsquet Valls i el Reus Ploms Salle que afronten aquesta nit un dels partits endarrerits per la sisena onada de la pandèmia de la COVID-19.

PUBLICITAT

Les vallenques encara tenen pendents fins a 3 partits per poder finalitzar la fase regular, i ho faran aquesta nit i demà, el primer test, contra les reusenques al Joana Ballart.

Un derbi marcat per les necessitats de poder guanyar-se un millor lloc a la taula abans d’afrontar la darrera fase de permanència, que en funció un lloc o altre, tindran rivals més assequibles o que han quedat als llocs capdavanters a la taula. Les de Benet Ibáñez ho fan en el seu millor moment de la temporada.

Dues de les tres victòries aconseguides aquesta temporada, ha sigut a partir d’aquesta segona volta on l’equip s’ha mostrat molt més sòlid i guanyant dos duels importants: primer davant el TGN Bàsquet a casa, i després a la pista del Cornellà que dona aire per evitar la darrera plaça de la classificació i comptar amb rivals més assequibles l’última fase.

Així doncs, derbi atractiu el que es viurà aquesta nit al Joana Ballart entre el 7è i el 8è classificat. El partit, aquesta nit al Joana Ballart entre el Club Bàsquet Valls i el Reus Ploms Salle a partir de dos quarts de deu de la nit.

PUBLICITAT