La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls, celebrada aquest dilluns, servia per aprovar una moció presentada pel grup municipal d’ERC-Compromís per Valls de suport al cànon de residus de Catalunya. El text va ser aprovat gràcies als vots favorables de Junts per Valls i la CUP. Pel que fa el PSC i Ciutadans hi van votar en contra.

PUBLICITAT

L’acord adoptat compromet a l’Ajuntament de Valls a seguir donant suport als programes de reciclatge, reducció i reutilització a la ciutat, així com aplicar l’economia circular. D’altra banda, la capital de l’Alt Camp estableix donar suport a l’Agència de Residus de Catalunya en l’aplicació del cànon de disposició de residus i defensar aquesta mesura fiscal.

A l’altra moció debatuda, presentada pel PSC, i que prosperava, defensava la inclusió financera i bancària a la gent gran de Valls.

Al ple d’aquest mes de febrer també es feia efectiva la renúncia oficial del regidor de Junts, Xavier Salat. A més, s’escollien els nous representants a la Mancomunitat d’Incineració de Residus Urbans i consells escolars per suplir la renúncia de Salat.

PUBLICITAT