El proper 20 de març, Valls celebrarà la gran Escudellada Popular amb motiu de l’agermanament amb Andorra la Vella. L’activitat, que coincideix amb els 55 anys d’agermanament de les dues ciutats, forma part dels actes d’intercanvis de tradicions que les dues poblacions mantenen des de 1967.

PUBLICITAT

La festa gastronòmica tindrà lloc, a partir de la una del migdia, a la plaça de l’Oli. L’elaboració de l’escudella anirà a càrrec de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella.

Els tiquets per a l’escudellada es podran comprar, a un preu de 7 euros, a partir d’aquest dijous 3 de març a l’Oficina Municipal de Turisme. També hi haurà un punt de venda el mateix 20 de març a la plaça de l’Oli. L’adquisició del tiquet inclou la degustació de l’escudella, un plat de ceràmica commemoratiu de l’agermanament, una cullera de fusta, pa i vi.

PUBLICITAT