El grup municipal de Ciutadans demana a l’equip de govern, format per Junts per Valls i ERC, que desencalli el projecte del Museu Casteller. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la portaveu de la formació taronja, Cristina Laiz, veu extremadament difícil la posada en marxa del nou equipament abans que finalitzi l’actual legislatura.

PUBLICITAT

En la conversa, Laiz ha analitzat, entre d’altres, qüestions relacionades amb la seguretat, formació i les passades Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela. A més, ha justificat el motiu de l’abstenció del seu grup en les votacions de les ordenances i els pressupostos 2022.

Finalment, la portaveu de Ciutadans no ha volgut desvelar si es presentarà en les eleccions municipals 2023. A l’espera de de si serà o no candidata, s’ha referit a què la política que desenvolupen a Valls s’allunya dels plantejaments que aplica el mateix partit al Parlament de Catalunya o al Congrés dels Diputats.

Recordeu que podeu escoltar l’entrevista sencera a Cristina Laiz a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT