Valls ja es prepara per celebrar una Diada de Sant Jordi com les de sempre. Així, i després de dues edicions adaptades per la pandèmia de la Covid-19, aquest any la cita cultural retrobarà el Pati en el seu format tradicional. Un lloc on s’hi ubicaran les parades dels professionals del sector del llibre i de la rosa.

PUBLICITAT

Durant la cita, i com és costum, també es podrà gaudir dels estands de les diferents entitats del teixit associatiu vallenc, que en aquest cas s’ubicaran en les immediacions de la plaça i en els carrers adjacents a la mateixa.

D’aquesta manera Valls retroba la tradició en la celebració de la Diada de Sant Jordi, que aquest any tindrà lloc en cap de setmana, i que s’espera que sigui una jornada dinàmica i participativa.

Les autoritzacions per a la instal·lació a la via pública de les diferents parades ja es poden sol·licitar fins al proper 6 d’abril seguint les indicacions del ban municipal on s’indiquen tots els detalls.

Al seu torn, el programa d’actes de Sant Jordi, entre el 18 i el 24 d’abril, es completarà amb les activitats que impulsin les entitats.

En aquest sentit, les entitats i agents culturals que així ho desitgin també poden trametre els actes organitzats emplenant el formulari d’actes, enviant-lo a l’adreça de correu electrònic fins al proper 27 de març.

Totes les activitats rebudes formaran part del programa d’actes en format digital web i es difondran a través dels diferents canals d’informació municipals.

Tal i com indica el ban, on s’especifiquen tots els detalls normatius, aquelles persones físiques o jurídiques que desitgi ocupar la via pública entre les 8 i les 21 hores del dia 23 d’abril de 2022 amb parades de roses, llibres o altres productes relacionats amb aquesta celebració.

De fet, ja poden realitzar la pertinent sol·licitud fins al 6 d’abril de 2022, presentant el model normalitzat al registre general d’entrada de l’Ajuntament, per via presencial o telemàtica.

Addicionalment, i en aquest cas només per als professional del sector del llibre i de la rosa que així ho desitgin, aquest any també s’autoritzarà la instal·lació de parades davant dels mateixos establiments en la jornada prèvia i posterior, els dies 22 i 24 d’abril.

PUBLICITAT