Com es va anunciar a finals de 2021, el futur equipament de la comissaria de la Policia Local de Valls s’ubicarà a la plaça Barbat i Miracle, a l’àmbit conegut com a Escorxador, una zona que es troba a tocar del Centre Històric i a la vegada molt ben comunicada amb la resta de la ciutat. Fins ara, s’ha començat la tramitació de la proposta de modificació del planejament d’aquesta àrea de 4.145 metres quadrats, dels quals 935 m2 es reservaran per la comissaria. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, el regidor d’Esports, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, confia que les obres puguin començar abans que finalitzi l’actual mandat.

PUBLICITAT

En la conversa, Garcia ha analitzat, entre d’altres temes, el pressupost de les seves àrees per aquest exercici 2022, la inseguretat al Centre Històric, la tasca de Protecció Civil en suport al poble ucraïnès i la situació dels clubs esportius de la ciutat. En l’àmbit esportiu, s’ha referit que el nou POUM contempla, tot i que no hi ha un projecte definit, la creació d’una tercera zona al barri de les Comarques.

Per acabar, el regidor de Junts per Valls, que no ha volgut desvelar si conformarà en els primers llocs de la llista de cara a les eleccions municipals de l’any 2023, ha tret importància a les pressions de la CUP, formació política que en algunes sessions plenàries li ha exigit la dimissió.

Recordeu que podeu escoltar l’entrevista sencera a Enric Garcia a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT