Club Bàsquet Salou i Club Bàsquet Valls tanquen l’últim derbi del grup C-1 de la Lliga EBA en un partit trascendental per les aspiracions pels salouencs i que tancarà l’etapa d’Oriol Pozo al capdavant del conjunt vallenc.

PUBLICITAT

Els de la capital de la Costa Daurada es juguen la segona plaça, o fins i tot, si el Castelldefels punxa, ser líder del grup que permetria als de Jesús Muñiz tenir un camí més assequible a la primera fase d’ascens a LEB Plata.

Per la seva banda, el Club Bàsquet Valls no s’hi juga res més que l’orgull, ja que acabarà cinquè classificat i sense dos dels seus puntals aquesta temporada: Marcus Vinicius i Oriol Besora. Escoltem al tècnic del Club Bàsquet Valls, Oriol Pozo.

Un Club Bàsquet Salou que arriba al partit després de trencar la seva ratxa de 13 partits consecutius sense perdre després de caure al Serrallo contra el CBT.

El partit, serà al Pavelló Salou Centre en la darrera jornada unificada de lliga, dissabte a les 19h de la tarda.

PUBLICITAT