Tarda de dissabte d’actuacions per les dues colles dels Xiquets de Valls. A Tarragona, tenen fixat un compromís, gairebé a la mateixa hora, però en places diferents.

PUBLICITAT

A la plaça del Rei, a dos quarts de sis de la tarda, serà el torn de la Colla Vella amb motiu de la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona. Després de dues actuacions amb castells bàsics i de la gamma mitjana de 7, la formació dirigida per Albert Martínez podria estrenar el 2de7 i, fins i tot, no descarta un pas més en funció de l’evolució de l’assaig d’aquest divendres. A banda de rosats i matalassers, l’actuació també comptarà amb els Xiquets de Reus.

Mitja hora més tard, al Pla de la Seu, la Colla Joves Xiquets de Valls prendrà part en la diada d’inici de temporada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. En la primera sortida, els diables vermells, que tornen a tenir Pere Rico com a cap de colla, es marquen l’objectiu de rodar els troncs i la canalla. Sant Pere i Sant Pau i Joves compartiran plaça amb els Moixiganguers d’Igualada, colla que la setmana passada estrenava el 4de8.

PUBLICITAT