La Unió Esportiva Valls visita aquest dissabte l’històric estadi de la Bòbila per enfrontar-se al Gavà, equip  situat en posicions de descens del grup 3 de 1a Catalana. Al partit d’anada, jugat al novembre a l’estadi del Vilar, el resultat va ser d’empat a 1.

PUBLICITAT

El conjunt de la capital de l’Alt Camp es troba en un moment dolç: set partits sense perdre, quatre victòries consecutives i a quatre punts del líder, la Rapitenca, que aquest cap de setmana li toca descansar. Tot i la bona ratxa, el seu tècnic, Manel Cazorla,  manté la filosofia del partit a partit i assegura que només té en ment sumar els tres punts davant el rival d’aquesta jornada.

Per aquest matx, Cazorla no podrà comptar amb Sergi Gómez i Cesc Martínez, els quals es troben en el tram final de la recuperació de les lesions.

El partit entre el Gavà i la UE Valls començarà, a partir de les 18h de la tarda, i es podrà seguir en directe per UE Valls TV i Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT