L’Ajuntament de Valls posarà en funcionament, a partir del 19 d’abril, un nou servei municipal de cangur per a dies puntuals per a nenes i nens de 0 a 14 anys, que no tindrà cap cost per a les famílies usuàries. Els dies laborables, de 9.15h a 13.00h, aquest servei gratuït de cura acollirà la canalla de 0 a 3 anys al Centre Obert Portal Nou, mentre que a les tardes, 17.00 a 20.00h, la franja d’edat s’ampliarà fins als 14 anys i el servei, que s’oferirà tot l’any excepte a l’agost, es prestarà a l’Escola Enxaneta.

PUBLICITAT

Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de respondre a les necessitats de conciliació de la vida laboral i familiar de la ciutadania vallenca. Escoltem el regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà.

El servei de cangur serà dinàmic i de fàcil accés i, per tant, les famílies hi podran accedir només omplint una fitxa amb les seves dades. Així, es podrà concretar l’ús puntual del servei a través del sistema de cita prèvia a la pàgina web municipal o bé dirigint-se directament a les instal·lacions on es prestarà el servei durant l’horari previst. Amb aquest doble sistema, es pretén crear un servei àgil, adaptat a la gestió de les cures en el dia a dia de les famílies a Valls.

PUBLICITAT