El Centre Cultural Municipal de Valls estrena una nova temporada teatral aquest pròxim dissabte 2 d’abril amb la representació de l’obra “Una teràpia integral”. Es tracta d’una comèdia amb l’objectiu de posar és qüestió la necessitat humana de creure sempre en alguna cosa. Aquesta temporada primaveral dels teatres de Valls s’estendrà fins a les festes majors de Sant Joan i inclou nous espectacles.  Fins a aquest dissabte 2 d’abril serà possible aconseguir l’abonament per als espectacles del Centre Cultura

PUBLICITAT

L’obra en qüestió, escrita pels dramaturgs Cristina Clemente i Marc Angelet, parla sobre tres persones que s’apunten a un curs intensiu per a aprendre a fer pa. No obstant això, la premissa del professor d’aquest curs suggereix uns mètodes i propòsits poc convencionals: «Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix».
A partir d’aquest punt de partida, la comèdia Una teràpia integral aconsegueix, amb un ritme creixent i unes dosis de sàtira molt ben administrades, de traçar un retrat afilat de la societat actual.

Problemes de parella, la submissió als desitjos paterns o bé la dependència a unes pastilles, s’amassen i es fornegen com si fos un pa en aquest curs on el formador forner també sembla un especialista de coaching. D’aquesta manera, l’obra s’endinsa, en el fons, en la reflexió sobre si, malgrat que moltes persones es vantin d’haver matat Déu, no es produeixen, encara que més mundanes, altres formes de fe.

PUBLICITAT