Després de les festes de Setmana Santa, el Centre Cívic de Valls començarà la nova programació de primavera, amb més de 45 activitats on hi tindrà cabuda cursos, espectacles infantils, tallers i xerrades.

PUBLICITAT

En aquest nou cicle, es recupera l’activitat de Dona Fila i el grup de conversa en anglès i es dóna continuïtat a la majoria de cursos iniciats el passat trimestre.

Unes activitats que organitzen persones i entitats de Valls i comarca per potenciar i posar en valor les propostes del territori.

Hi destaquen l’Especial Sant Jordi que serà un espectacle infantil a la plaça Pilar Prim divendres 22 d’abril a les 17h de la tarda, aixi com el recital poètic. 

A més, es seguirà amb el cicle de xerrades “Dones vallenques: la Guerra Civil”, que s’iniciarà dimecres 27 d’abril a la sala d’actes del Centre Cívic a les 20h del vespre i s’allargarà fins dimecres 18 de maig a l’Institut d’Estudis Vallencs.

La meitat de les activitats seran activitats gratuïtes i les altres comptaran amb descomptes amb col·lectius de risc d’exclusió social i econòmica per tal de dinamitzar el servei al conjunt de la ciutadania.

PUBLICITAT