Foto: Federació Catalana de Tennis Taula (@fcttcat)

Després de celebrar-se el campionat de catalunya de Tennis Taula en les diverses disciplines a Valls, Jordi Morales s’ha proclamat campió del Top Català Adaptat de Tennis Taula. El tenista ha superat a Álvaro Valera, palista de l’Esparreguera i a Edgar Mataró, del Vilanova.

Foto: Federació Catalana de Tennis Taula (@fcttcat)
PUBLICITAT

Cal destacar que en les acaballes del campionat també es va disputar el Top Català en la categoría de Veterans. Agustí Martín va ser el campió per davant davant de Pau Solís de Badalon, Juan Díaz en el +50 davant Jaume Querol i en la disciplina de +60 el títol se l’ha emportat Jaume Jofre d’Olesa.

Pel que fa a la categoria de veterans femeni, Nuria Sapés ha estat la campiona superant a Cristina Hernández del Club Natació Sabadell i Sabrina Tekenouxhi del Tramuntana Figueres. Finalment, el Top Català absolut han sigut els màxims vencedors Silvia Coll i Arnau Pons.

Un Campionat de Tennis Taula que amb el Top Català posa punt i final al campionat Català que ha reunit els millors palistes al Pavelló Joana Ballart de la ciutat de Valls.

PUBLICITAT