Partit clau per la Unió Esportiva Valls al camp de la Rapitenca. Aquest diumenge, a les 12 del migdia, el camp municipal de la Devesa, acollirà un dels enfrontaments més atractius del grup 3 de 1a Catalana que pot decidir l’anhelada plaça d’ascens a 3a RFEF.

PUBLICITAT

A manca de sis jornades i cinc partits, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ocupa la tercera posició de la taula classificatòria amb 41 punts a només un de la Rapitenca i el Viladecans, que són primer i segon respectivament. A banda d’aquest Rapitenca – UE Valls, aquesta jornada també hi haurà un Viladecans – Solsona.

Per aquest matx, el tècnic, Manel Cazorla, no podrà comptar amb Nogueria per sanció i Ezequiel per lesió. Tot i aquestes absències, Cazorla assegura que tenen potencial per tornar amb els 3 punts de la Ràpita.

Amb menys opcions d’aconseguir l’única plaça d’ascens, es troben el Vilanova, l’Atlètic Lleida i el Mollerussa, equips que hauran d’esperar punxades dels tres capdavanters. I és que el desenllaç al grup 3 de 1a Catalana,  a dalt i a baix, es preveu d’allò més intens fins a l’última jornada.

El decisiu partit entre la Rapitenca i la UE Valls de diumenge es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat des de 10 minuts abans de les 12 del migdia.

PUBLICITAT