Foto: Jonay González

El Club Bàsquet Valls Lear afronta un partit crucial en les seves aspiracions per salvar la categoria. Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la pista del Safa Claror, les jugadores de la capital de l’Alt Camp podrien consumar el descens matemàtic al Campionat de Catalunya de Primera Categoria.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Les de Benet Ibáñez van encaixar una àmplia derrota al Pavelló Xavi Tondo davant el TGN Bàsquet per 34 a 76 en l’últim partit abans de les vacances de Setmana Santa. Només els queda la possibilitat de classificar-se pel play-out tot i que no depenen d’elles mateixes.

La carambola hauria de ser màxima. Les vallenques han de guanyar al Safa Claror a domicili, vèncer a la pista del Balaguer, i esperar que el TGN Bàsquet, ja matemàticament salvat i sense jugar-se res, guanyessin, com a mínim un dels seus dos partits restants.

Una possibilitat pràcticament inèdita, que passa per dues victòries consecutives i esperar. És l’última fórmula que els hi queda aferrar-se a les vallenques. Només val guanyar els seus dos últims partits a domicili i esperar alguna punxada.

Una derrota més en un dels dos compromisos ja certificaria matemàticament el descens directe ocupant la quarta plaça a la fase de permanència.

PUBLICITAT