Amb el permís del temps, l’activitat castellera de les dues colles dels Xiquets de Valls torna aquest cap de setmana amb motiu de la diada Sant Jordi i després del parèntesi de Setmana Santa.

PUBLICITAT

La Colla Joves es desplaçarà dissabte, a les sis de la tarda, a Vilanova i la Geltrú, per prendre part en l’actuació del 50è aniversari dels Bordegassos. En la tercera cita de la temporada, la colla dirigida per Pere Rico es planteja seguir amb el rodatge dels castells de 7 pisos. A més de Joves i Bordegassos, la plaça de la Vila de la capital del Garraf també veurà en acció els Castellers de Barcelona i els Nens del Vendrell.

De cara a diumenge, a la una del migdia, la Colla Vella actua a Altafulla amb la voluntat de seguir sumant més construccions de 7 i provar gent nova al pom de dalt.  A la plaça del Pou, els de la camisa rosada compartiran jornada amb la colla local i els Xiquets de Cambrils.

Com és habitual, Vella i Joves assajaran als respectius locals aquest divendres a la nit i fan una crida a què tothom hi vagi.

PUBLICITAT