La Colla Vella dels Xiquets de Valls acomiadava el mes d’abril a la Fira del Vi de Falset. Dissabte a la tarda, en una actuació en solitari, els de la camisa rosada descarregaven el 5de7, el 3de7, el tercer 2de7 de l’any, el 4de7 i el 4de7 amb el pilar.

PUBLICITAT

S’acomiadaven amb dos pilars de 5 i tres de 4. Al final de la diada, el seu cap de colla, Albert Martínez, explicava la planificació del mes de maig.

Per incrementar el nivell a plaça, aquest dimecres, els del Portal Nou començaran el segon assaig general de la setmana. A més, divendres, feien una prova del 2de8 sense folre fins a dosos, castell que els pot donar una puntuació important de cara a lluitar per la victòria al Concurs de Castells, previst pel primer diumenge d’octubre.

Abans de recuperar la gamma extra, però, els rosats esperen que el 3 i el 4de9 amb folre pugui entrar en el repertori de la diada de Sant Joan del 24 de juny.

La propera actuació de la Colla Vella serà diumenge, a Lleida, amb motiu de la Festa Major de Sant Anàstasi, acompanyats de la colla local i els Moixiganguers d’Igualada.

PUBLICITAT