La Unió Esportiva Valls s’estavella contra el Tàrrega a casa i amb la victòria de La Rapitenca s’acomiada virtualment de les opcions de l’ascens a la Tercera Federació.

PUBLICITAT

Un duel sense gols que, tot i les opcions que van tenir els blanc-i-vermells al tram final del partit, no van poder perforar la porteria visitant. Així valorava aquest empat el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Una Unió Esportiva Valls que va tenir opcions de guanyar el duel, però Riki Nogueira enviava la pilota fora en una ocasió molt clara i que perdonava el primer del partit. Els lleidetans, aconseguien neutralitzar els atacs vallencs, i als darrers compassos de partit hi haurien les ocasions més clares pels vallencs. Una triple ocasió de Plana, Guille i Fabra eren les més clares però s’estavellaven en la defensa targarina.

Finalment, un empat que esvaeix gairebe totes les possibilitats d’atrapar a La Rapitenca ja que la Unió Esportiva Valls li toca descansar aquest proper cap de setmana a falta de quatre partits. El proper duel, serà a domicili davant el Vista Alegre.

PUBLICITAT