La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i Repsol han ratificat el seu acord de col·laboració per onzè any consecutiu amb la signatura del conveni que les uneix des de 2012. Joan Ibarra, president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), i Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, han mostrat la seva satisfacció per continuar treballant junts en el foment i la difusió del món casteller. De fet, el mateix Ibarra explicava els detalls de l’acord.

PUBLICITAT


L’acte públic de signatura s’ha celebrat aquest dimarts a la nova seu de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), a unes dependències del Museu Casteller, amb entrada independent pel carrer Sant Oleguer número 9 de Valls.

Aquest 2022, l’aportació de la companyia, que se situa en els 12.000 euros, servirà per finançar activitats formatives que desenvolupi la Coordinadora, especialment aquelles que estiguin vinculades a la seguretat de les colles i dels castellers i les castelleres.

D’aquesta manera Repsol col·labora amb la CCCC tant en la formació interna, com en la difusió del món casteller i referma el seu compromís amb la cultura popular del seu entorn. Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Mostra d’aquest interès són el patrocini del Concurs de Castells de Tarragona o el suport a les colles de la ciutat.

PUBLICITAT