Arran dels fets que s’han fet públics aquest dimecres al matí, en relació a la denúncia contra el regidor Marc Ayala, l’Ajuntament de Valls ha emès un comunicat on s’informa de la renúncia d’Ayala a l’acta de regidor per centrar-se en la defensa del cas pel que ha estat denunciat.

PUBLICITAT

Així mateix, el consistori vol manifestar el respecte, com a principis fonamentals, a la presumpció d’innocència així com a la defensa dels drets de les persones afectades per aquest cas.

Finament, l’Ajuntament manifesta el màxim respecte a la investigació oberta i al procés judicial que se’n pugui derivar i espera que, amb la màxima celeritat, es conegui tota la veritat en relació als fets denunciats.

Recordem que el regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls era detingut aquest passat dimarts al vespre per un pressu mpte cas d’abús sexual a un menor. Segons fonts policials, Ayala ha declarat telemàticament aquest dimecres, a la comissaria del  Fornàs, i s’ha anunciat que ha quedat en llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT