A través d’un comunicat, els regidors i regidores del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Valls asseguren que estan profundament impactats per les notícies que s’han fet públiques les últimes hores relacionades amb uns presumptes abusos sexuals a un menor d’edat per part d’un regidor. Els socialistes afirmen que qualsevol abús és excretable, però quan es produeixen contra menors és especialment greu.

PUBLICITAT

Davant d’aquests fets, els socialistes confien en la ràpida actuació de la justícia per tal que s’esclareixin els fets el més aviat possible.

En segon lloc, traslladen a la víctima i a la seva família tot l’escalf en aquests moments.

Seguidament, exigeixen la tolerància zero davant qualsevol abús. De la mateixa manera que demanen que els espais de lleure, d’aprenentatge, de relació dels nens i nenes siguin segurs per a ells, i de confiança per les seves famílies.

Els socialistes demanen a l’equip de govern de l’Ajuntament de Valls una investigació interna per determinar si en l’àmbit d’activitats culturals organitzades pel mateix consistori s’han produït possibles abusos o accions inadequades pels seus participants.

Finalment, el PSC insta que fruit d’aquesta investigació se’n derivin les conseqüències que correspongui i que, en tot cas, es treballi amb un protocol eficaç per tal d’evitar possibles abusos i el silenci al seu voltant.

PUBLICITAT