Per segona temporada consecutiva, l’Hoquei Club Valls s’ha quedat molt a prop d’ascendir a Nacional Catalana. La plantilla vallenca disputava dissabte a la Seu d’Urgell el partit de semifinals i quedava eliminat després de perdre 2 a 6 davant el Ripoll. Malgrat no pujar, el seu tècnic, Roger Molina, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, valora positivament la dinàmica de l’equip.

PUBLICITAT

Molina, encara que deixarà ser l’entrenador del primer equip a partir de la temporada que ve, ha confirmat que seguirà liderant la part esportiva del club juntament amb Jepi Selva. Tot i les modificacions a l’staff, el president, Frederic Roquet, creu que l’interès i les ganes de practicar hoquei a la ciutat cada cop són més altes

El Ripoll s’ha convertit en nou equip de Nacional Catalana després de derrotar en la final de diumenge al Farners per 2 a 5. Pel que fa l’Hoquei Club Valls ja es troba treballant en la planificació de la nova temporada amb la intenció de seguir creixent. Actualment, l’entitat, creada l’any 2014, compta amb un total de 12 equips federats.

Podeu escoltar l’entrevista sencera de balanç de la temporada 2021-2022  amb l’entrenador i president de l’Hoquei Club Valls a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT