La sessió plenària ordinària del mes de maig d’aquest dilluns s’ha vist marcada per l’aprovació d’una nova modificació de crèdit de 387.038 euros que aniran destinats a l’augment de partides del Patronat Municipal d’Esports, la Xarxa de Cultura i la rehabilitació d’escoles.

PUBLICITAT

El modificatiu pressupostari comptava amb els vots favorables del govern de Junts i ERC. Els grups de l’oposició, PSC, CUP i Ciutadans, hi votaven en contra.

Un altre punt destacat va ser l’aprovació per unanimitat de la modificació del Reglament Municipal d’Entitats proposat per la regidoria d’Acció Comunitària. A més, els regidors i les regidores del consistori prenien coneixement de la renúncia de Marc Ayala i els nomenaments dels nous representants de la Fundació Pública Municipal Museu de Valls i dels Consells Escolars.

En l’apartat de mocions, ERC-Compromís per Valls veia com prosperava la proposta per aclarir els fets de l’espionatge contra el moviment independentista català. Mentrestant, el mateix ple votava en contra d’incloure una moció d’urgència presentada per la CUP sobre la defensa del català als centres educatius i contrària a l’ús del 25% del castellà.

PUBLICITAT