El Club Bàsquet Valls anuncia la renovació de dos dels seus jugadors clau en els darrers anys: Jordi Llagostera i Sergi Domènech.

PUBLICITAT

El conjunt vallenc segueix amb la planificació de cara a la temporada vinent a bon ritme, i ha oficialitzat la renovació de dos jugadors que ja sumen a les seves esquenes set temporades com és el cas de Jordi Llagostera, i la quarta de Sergi Domènech i sota les ordres de Victor Neila.

Després de les renovacions de Jordi Andreu, Oriol Besora i Adrià Trouvé i amb la incorporació d’Oriol Mateu, els blanc-i-vermells ja planifiquen a bon ritme la propera temporada en el nou projecte.

L’aler de 25 anys, Sergi Domènech ha sigut un dels jugadors més utilitzats per Oriol Pozo en la present temporada. En total, ha disputat 53 partits des que vesteix la samarreta vallenca amb una mitjana de 7,3 punts per partit i amb 25 minuts sobre la pista.

Per la seva banda, Jordi Llagostera cumplirà la seva setena temporada al Club Bàsquet Valls. Llagostera va baixar els seus minuts sobre la pista aquesta campanya però amb molt bons promitjos. És el cas del seu 54% d’encert des del tir de dos i anotant una mitjana de cinc punts per partit.

Aquesta campanya, va arribar al centenari amb el CB Valls i ja en suma fins a 110 partits a les seves esquenes.

Dues renovacions més dins el Club Bàsquet Valls d’EBA que continua planificant la plantilla per la temporada 2022-2023.

PUBLICITAT