Molt bon dia, aquest es el daily informatiu de radio ciutat de valls per aquest dilluns 7 de juny. Avui destaquem que la campanya per demanar més trens a Valls arriba al Parlament.

PUBLICITAT

La Comissió de Peticions del Parlament de Catalunya ha acceptat la petició de la plataforma en defensa del ferrocarril a la Ciutat de Valls que, des de fa temps, demana més freqüència de pas de trens. Per aconseguir tractar aquest tema, la mateixa comissió parlamentària demana adhesions que es recolliran fins el proper 24 de juny.

Propera parada: Valls, ha sorgit d’un moviment popular i neix de la fusió d’una iniciativa de Montse Montanyà, i de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Valls i l’Alt Camp.

Davant la necessitat, dels vallencs i de les vallenques, de poder-se desplaçar a Barcelona amb tren, per necessitats laborals, sobretot, els usuaris es veuen forçats a anar a les estacions properes, com Altafulla, per poder tenir més freqüència de trens i poder tornar a casa sense estar pendents dels horaris.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recollir la necessitat de la ciutadania, sobretot vallenca i dels municipis propers també amb estació de ferrocarril, per demanar una millor connexió amb Barcelona.

La petició recull que, com a capital de comarca, només es disposa de tres trens per anar a la ciutat comtal. A més, es demana que tenint Sant Vicenç de Calders a 30 minuts es podria allargar el trajecte fins a Valls d’alguns trens que acaben a Sant Vicenç per resoldre el problema.

PUBLICITAT