La Colla Joves Xiquets de Valls té l’objectiu de donar un pas més en la diada del Pati programada per aquest dissabte a les sis de la tarda. En la roda de premsa de presentació, celebrada aquest dimarts al local del carrer d’en Gassó, el seu cap de colla, Pere Rico, explicava que estan assajant el 2de8 amb folre i el 5de8.

PUBLICITAT

La diada del Pati, que torna després de dos anys aturada per culpa de la pandèmia, a més dels amfitrions, comptarà amb la participació dels Nens del Vendrell, els Moixiganguers d’Igualada, els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Barcelona. Els representants de les quatre formacions convidades destacaven que vindran a Valls a donar el màxim que tinguin en aquell moment. El format de l’actuació serà de cinc rondes.

A banda de l’actuació castellera, els de la camisa vermella organitzen el mateix dissabte un sopar popular i un concert amb Bungker Li, Allioli Versions i DJ Jef.

De cara a diumenge, al matí, s’han previst un parc infantil, pintacares i esmorzar a la plaça de la Zeta. A dos quarts d’una del migdia, al pati de la Palmera, hi haurà un vermut i la presentació del llibre “Petits grallers”.

PUBLICITAT