Aquest mes de juny la Biblioteca Carles Cardó acomiada els contes d’aquest curs amb una sessió molt refrescant. L’última història de la temporada, amb entrada lliure i gratuïta, tindrà lloc aquest dijous 9 de juny, a dos quarts de sis de la tarda, i anirà a càrrec de German Gómez, de Gou més, que explicarà una emocionant aventura de pirates coneguda arreu del món: L’Illa del tresor.

PUBLICITAT

El conte relata com en Jim, un noi molt eixerit, troba el plànol d’una illa llunyana amb el lloc on hi ha amagat un tresor. Ben decidit, s’embarca rumb a l’illa del plànol, però les coses es compliquen i haurà d’enfrontar-se a una colla de pirates malvats dirigits per John Silver el Llarg en la frenètica recerca del tresor amagat. Només els infants que hi assisteixin sabran com continua la història i com el valent d’en Jim se les empesca per deixar els pirates amb un pam de nas.

PUBLICITAT