Una operació antidroga conjunta entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Valls acaba amb dos detinguts. Vuit dotacions policials i desenes d’agents s’han desplaçat a quarts de sis de la matinada del 7 de juliol al Barri Antic de Valls per dur a terme una operació que s’havia iniciat setmanes enrere. 

PUBLICITAT

En l’escorcoll a dos habitatges, un al carrer Santa Marina i l’altre al Carrer Figuereta, s’han detingut a dos germans, que han passat a disposició judicial, acusats d’un delicte contra la salut pública i un càrrec de recaptació. A més, s’ha requisat més d’un quilo de cocaïna, 300 grams d’haixix i 6.000 euros en efectius. 

Per un altre costat, també s’han trobat gran quantitat d’objectes robats que els detinguts haurien estat acceptant a canvi de droga. Entre aquests hi ha mòbils, patinets, eines, entre d’altres.

PUBLICITAT