La Xarxa de Cultura de Valls obre la possibilitat de recepció de propostes d’activitats per a ser incloses en el programa de la Fira de Santa Úrsula, que es durà a terme entre el 17 i 23 d’octubre, i en el de ‘Valls. Ciutat de Cultura Participativa’, que anirà des de l’octubre d’enguany fins a gener de 2023. 

PUBLICITAT

Les propostes es poden trametre fins al 9 de setembre, i en cas de requerir ús d’infraestructures o serveis municipals fins al 22 de juliol, perquè els corresponents departaments de l’ajuntament estudiïn la seva viabilitat. 
Les iniciatives es poden fer arribar omplint la fitxa d’activitat que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Valls: www.valls.cat/documentacio que s’hauran d’enviar per correu electrònic a cultura@valls.cat. A la vegada, també s’hauran de fer arribar per correu postal o presencialment a la Xarxa de Cultura de Valls, al carrer de Sant Pere, 2 de Valls.

PUBLICITAT