L’equip d’Infermeria del Sociosanitari del Pius Hospital de Valls ha estat reconegut amb el premi Monitor de Reputación Sanitaria (MRS), un dels de major prestigi en l’àmbit sanitari. El guardó ha estat entregat en un acte celebrat a la seu del Consejo General de Enfermería de España a Madrid, on s’ha reconegut la professionalitat i excel·lència del servei d’infermeria del sociosanitari del Pius com a tercer equip amb millor reputació d’àmbit espanyol.

PUBLICITAT

Aquest reconeixement compta amb una múltiple avaluació que inclou l’anàlisi d’indicadors objectius de qualitat i gestió clínica i, a la vegada, rep les valoracions d’aproximadament 2.800 infermeres i més de 250 gestors de serveis d’infermeria de tot l’Estat.

A l’acte de lliurament hi han assistit en representació de l’Hospital de Valls la seva gerent, Noemí Nieto, la directora d’Infermeria, Montserrat Pié, i la responsable de l’equip d’infermeria, Anna Ollé, que han rebut el guardó de mans del president del Consejo General de Enfermería, Florentino Pérez Raya, i la presidenta del Col·legi d’Infermeria de Tarragona, Lluïsa Brull.

PUBLICITAT