Després de dos anys d’impossibilitat per culpa de la Covid-19, la Firagost ha tornat a comptar amb la Cursa de Portadors de Saques d’Avellana. Com és habitual, la prova es disputava aquest dimarts al passeig de l’Estació.

PUBLICITAT

En categoria masculina, amb la participació de 14 corredors i un itinerari d’1,4 quilòmetres, la victòria ha estat pel reusenc Younnes El Hannach, el qual afirmava que la cursa de Valls és la més dura de les que es disputen.

En categoria femenina, amb la presència de 3 corredores, el triomf se l’enduia la també reusenca Lídia Castro, qui només en acabar analitzava el recorregut

La Cursa-Concurs de Portadors de Saques d’Avellanes i la Cursa Femenina de Portadores de Mitges Saques d’Avellanes són puntuables per al Gran Premi Unió de la 24a Combinada de Curses de Portadors de Saques d’Avellanes en què també hi participen les fires de Sant Jaume de Reus i la de l’Avellana de Riudoms.

PUBLICITAT